Basic Plus, Premium vai Smart Plus?

Ja jūs meklējat funkcijām bagātu un unikālu risinājumu, vai vienkāršu lietošanā ierīci, vai arī viedierīces, kas tiek vadītas ar iekļauto datorprogrammatūru, Biosan piedāvā visu minēto ierīču veidus. Visas ierīces ir pazīstamas ar savu uzticamo kvalitāti un drošību, kā arī pievilcīgu Bioformas dizainu, savukārt Premium un Smart Plus klases produktiem piemīt papildus priekšrocības.

Basic Plus klases produkti - veidoti lai paveiktu pamata paraugu sagatavošanas uzdevumus, moderns Bioformas dizains, kompakti, zems enerģijas patēriņš, droši – ārējais barošanas bloks 12V DC, augsta kvalitāte, 2 gadu garantija.

Premium klases produkti - veidoti lai paveiktu sarežģītus paraugu sagatavošanas uzdevumus, paplašinātas iespējas un speciālas funkcijas, moderns Bioformas dizains, kompakti, zems enerģijas patēriņš, droši – ārējais barošanas bloks 12V DC, augsta kvalitāte, 2 gadu garantija + 3-ais bezmaksas, reģistrējot ierīci majaslapā.

Smart Plus klases produkti – tādas pašas augstas kvalitātes ierīces un funkcijas kā Premium klasē plus ir iespējams pieslēgums datoram - ierakstam, kontrolei, vadībai, brīdinājumiem un monitoringam.       

Ikona blakus ierīcei norāda ierīces klasi kurai tā pieder, lai jums būtu vieglāk izdarīt savu izvēli.


Par Uzņēmumu Par Uzņēmumu